0514-561805

Schoudernetwerk ZW Friesland – NOP

Schoudernetwerk Zuidwest Friesland-Noordoostpolder

Schouderklachten komen vaak voor en zijn soms moeilijk op te lossen, Om hier voldoende op in te kunnen spelen hebben we het Schoudernetwerk Zuidwest Friesland – Noordoostpolder opgericht.

Bij Kruithof Fysio zijn 3 fysiotherapeuten actief in dit schoudernetwerk. Dit zorgt ervoor dat er indien nodig, voor u altijd een gespecialiseerd schouderfysiotherapeut beschikbaar is. En dat intern overleg mogelijk is.

In dit specialistisch netwerk werken 6 fysiotherapiepraktijken samen met dr. De Kramer van het Antonius ziekenhuis te Sneek nauw samen , om op die manier te zorgen voor een zo hoog mogelijk kwaliteit van de schouderbehandeling en te zorgen voor korte lijnen wanneer dat nodig is.

Het Schoudernetwerk heeft afspraken gemaakt over de beste manier van onderzoeken, behandelen, en zo nodig verwijzen, opereren en nabehandelen van alle soorten schouderklachten. En voldoet aan de strenge eisen die Schoudernetwerk Nederland stelt.

Het aantal praktijken is beperkt gehouden. Hierdoor kan het schouderspecialisme binnen die praktijken zich zo goed mogelijk ontwikkelen terwijl de regiodekking voldoende is.

Onze praktijk en onderstaande collega`s vormen samen het netwerk:

Maatschap Fysiotherapie Bolsward – Nijland

Fysiotherapie praktijk de Wilg Emmeloord

Fysiotherapie Zuidwest Koudum – Workum

Fytac Urk

Antonius ziekenhuis Sneek

Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Joure