Direct een afspraak maken? bel 0514-56 18 05

Of klik hier voor het digitaal maken van een afspraak

Bob Vermeeren

Mijn naam is Bob Vermeeren, ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut te Utrecht. Na een paar jaar in een revalidatie en met jeugdige topsporters gewerkt te hebben, ben ik verhuisd en bij Kruithof Fysio komen werken. In die periode heb ik ook  mijn master orthopedische manuele therapie gehaald. Dit betekent dat ik extra expertise heb op het gebied van spieren en gewrichten. Voornamelijk in de regio van de wervelkolom, schouder en heupen.

Mijn expertise zijn uiteraard de vaardigheden die traditioneel vallen onder de manuele therapie, zoals het manipuleren (kraken), en mobiliseren (rekken van spieren en gewrichten). Daarnaast ben ik ook extra geschoold in diagnostiek van gezondheidsklachten van het houdings- en bewegingsapparaat. De rol van pijn bij houding en beweging valt daar uiteraard ook bij. Een belangrijk onderdeel van de therapie is dat deze aansluit bij de persoon en zijn / haar situatie.

U kunt dus bij mij terecht voor (pijn) klachten bij houding en beweging. Deze kan ik behandelen met behulp van

  • Orthopedische manuele therapie

  • (pijn) educatie

  • Functionele osteopathie

  • Oefentherapie

  • Revalidatie