Direct een afspraak maken? bel 0514-56 18 05

Praktijkvisie

Mijn naam is Alco Kruithof en ik run sinds januari 2009 de praktijk Kruithof Fysio. Voorheen vormde ik, samen met Van Leuveren, 15 jaar lang een maatschap voor fysiotherapie. Kruithof Fysio bedient Zuidwest Friesland en de Noordoost polder.

Na het afronden van mijn studie in 1986, ben ik zes jaar werkzaam geweest in Zwitserland als fysiotherapeut. Daar heb ik mij gespecialiseerd als manueel therapeut (Maitland) en als sportfysiotherapeut. Als sportfanaat (tweemaal Nederlands Kampioen Wintertriatlon), weet ik als geen ander hoe fijn gezond bewegen is. Dit is ook de basisgedachte van onze praktijk: Gezond bewegen, ieder op z`n eigen niveau.

Hebt u een blokkade in uw rug? Of een sportblessure? En wilt u zo snel mogelijk uw geliefde sport weer voortzetten? Of moet u revalideren na een operatie?

Of u nu aan topsport doet of u moet door het leven met een beperking (handicap), wij kunnen u daarbij adviseren, begeleiden en behandelen. Kruithof Fysio beschikt over een team van zes fysiotherapeuten waarin ieder z`n eigen specialismen heeft ontwikkeld. Iedere cliënt krijgt hierdoor een behandelplan op maat aangereikt. De praktijk beschikt over een trainingruimte met krachtapparatuur waarbijCOPDCardiotraining en Medische fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut mogelijk is.

Tevens beschikt de praktijk over een Shockwave apparaat (uniek in de regio!) voor chronische peesirritaties. Sinds september 2009 hebben wij een sportspreekuur, zodat sporters direct met hun klacht langs kunnen komen.

Onze praktijk is alle werkdagen geopend en telefonisch bereikbaar van 7.00 uur tot 20.00 uur.